1 Ağustos 2007 Çarşamba

format



bilgisayara format atmak meşakatli iş arkadaş..sanki ardında sana dair bir sürü şey bırakıyormuşun gibi..benim yapamayacağım türden.silinip gidiyor işte..format c? yes!..insan kendine de verebilse bu komutu yepyeni başlayıverse herşeye..ama o kadar çok bad sector var ki beyinde bilhassa kalpte..herşeyi birkaç dvd ye kaydedilip rafa kaldırılsa da makinada adem oğlu reddediyor benzer bir uygulamayı…en azından particionlara ayırabilse..hani diyebilse bak arkadaş sen bunu yapcan diğerine elini sürmicen ..ıı ııhhh o da olmuyor..bira açılıyor,format c? yes! restore backup point! kaldığım yerden devam..taki makina miladını doldurana dek..basitçe sevmek işte..

6 yorum:

mainaq dedi ki...

Anılar, yıpranmışlıklar, yırtılmış kağıtlar, kırılmaktan öte paramparça olmuş bir kalp, içerisinde bulunduğu vücuda itaat etmeyen asi bi beyin tıpkı o parçalanmış kalp misali… isyankar bir ruh… acı çeken bi beden… evet şimdi tam sırası… format ben? Yes! ;)

Mâh-ı Şid dedi ki...

Format C:? bence format atabilip atamamaktan ziyade atmayı ruhun kaldırabileceği mi...bana daha çok geçmişime ihanet edermişim gibi geliyor, hani ayak izlerini silmek ardından..sessiz sedasız hiç ayak basılmamış bir yerde yeniden başlamak...yok canım yok, benim ne ruhum ne bedenim farklı izler yapamayacağından, yine herşey aynı "replay" olacağından hiç de atılası bişimiş gibi gelmio bana bu format... (:

mainaq dedi ki...

canım bişiylerin backup ını alıveririz biz de ;) seni tekrar bulmak için zaman kaybedemem :) annadın sen onu...

fil dedi ki...

benim sistem sık sık hata verip çöktüğü için format atmama gerek kalmıyo bilgileri yedekleyemeden sistem kendini imha ediyo iyi mi kötü mü bilmiyorum ama unutkanlığın insan oğlunun en iyi hayatta kalma becerisi olduguna inanıyorum

yako dedi ki...

makinadan silinemicek,silinmesine müsade edilmicek,asla lari vardir ya misal bios data..hard format gerektiren.benim bünyemden o komutu çıkaralı çoookk uzun zaman oldu..makinadan tek farkımda bu sanırım..yoksa bağlanıp suni teneffüs de bişi yok..nedir..saat dediğin tik tak,alt üstü kimsenin tınmadığı iki daimi gözyaşı.

yako dedi ki...

sanırım bi süre daha bi yere gittiğim yok maina..bol bol meia lua de frente hemen akabininde armada,primera esquiva ve de vingativa..

 
Site Meter