15 Temmuz 2007 Pazar

Süpermen!!!

Ya bu yabancı dizi manyaklığına sahip olanlarımızı bir yana koyarsak,zaman zaman ya niye bu kadar sürüklenir bir hale getirdik bu işi diye merak ediyorum.. Yok elimizde teknolojinin son imkanları olup.. Download şelalelerinden sıçrayan,komşuda pişer bize de düşer tadında birbirimizden arakladığımız sezon sezon dizi divx leri mi yaptı bunu yoksa hakkaten bu kadar işimiz gücümüz eğlencemiz çok yok kardeşim,e maddiyatta zorluyo bi noktadan sonra deyip,evimizde paşa paşa en ucuz aktivite olarak mı görüyoruz.. bilemem.Tabi ekle buna ne eklersen.. ama bütün bunları neden şimdi farkedip yazıyorum... anlatayım..

Süpermenin bıyığı yeni terlerkenki çağını anlatan dizimiz "smallville" de..şu anda cnbc de zannederim 4. sezonu yayınlanıyor ve süpermenimiz dünyaya neden geldiğini daha yeni anlıyo..ilk kez dünyayı kurtarıyo felan.. ilk başlarda diziyi izlerken böyle her bölümde dünyayı acı bir sondan kurtarıcak diye beklerdim..çünkü,her süpermen filminde böyle hadi canım dedirtecek şeyler yapardı.. Hani bi tanesinde koca gölü dondurup üfleyerekten yanan bir fabrikayı felan söndürmüştü.. zamanla bu beklentim kaybolmuş onu farkettim. Onun yerine sadece bir sonraki bölümde Lana yı öpecek mi diye merak eder olmuşum..ya da bu lex ne zaman lanaya yazıcak.. bu taşlar da ne olaki.. gibi gibi..! bu benim küçükken izlediğim Supermen değil yahu..

2 yorum:

mia glesian dedi ki...

(feci kötüleyesim geldi diziyi) ben de hiç sevmiyorum o diziyi zaten. o ne öyle kardeşim, diziyi uzatacaklar diye 4. sezonda gücünü keşfeden angut bir süpermen olur muymuş! (hıh!)
benim eydiyeselim kotalı, sonuç itibariyle pek de bedavaya izlemiş olmuyorum dizileri. (fısıltıyla söylenecek) "dizileri kendim indircemmmm!" zihniyetim ve inatla dvd reader almamamın sonucu bu. 4. sezonumda kredi kartımın gücünü keşfederim artık... evet. hadi bari, vatan bilgisayar beni bekler.

yako dedi ki...

abi 4 de öpüşüyorlar,5 de sevişiyorlar ama 6 da lex le evleniyor lakin lana arada süpo yla öpüşmeye devam ediyor..böle de yalan rüzgarı ayrıca böle de sıçtım işte merakınıza..

 
Site Meter